Groene thee gezond? Lees het hier!

Groene thee gezond?

Is groene thee gezond? Lees het allemaal hier! Laten we direct met de deur in huis vallen. Groene thee wordt in tegenstelling tot zwarte thee lichtjes gestoomd waardoor er in de theeblaadjes veel meer werkzame bestandsdelen achterblijven bij de zwarte thee. De zwarte thee soort komt wel van de zelfde theeplant, namelijk de Camellia Sinensis. Maar de zwarte thee wordt zoals je misschien al doet vermoeden, geroosterd. Vandaar dat het ook zwarte thee heet en zwart is.

Wat doet groene thee precies?

Groene thee helpt mee bij de vetverbranding in je lichaam en het zuivert je lichaam ook nog eens van allemaal schadelijke stoffen. Het verhoogt de stofwisseling in je lichaam met zo’n 4% waardoor je dus meer calorieën verbrand zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Maar ik lust geen groene thee, wat nu?

Dit hoor ik wel vaker, mensen die geen groene thee lusten of het niet lekker vinden. Daarvoor hebben ze een oplossing, de groene thee capsules. Doordat er capsules zijn met groene thee extracten hoef je de groene thee niet meer te drinken. Want voor je een afslankend effect krijgt van groene thee zou je toch wel 4 kopjes thee per dag moeten nemen. Met de capsules van Body&Fit is dit allemaal verleden tijd want één capsule staat gelijk aan het drinken van maar liefst 4 kopjes groene thee per dag, Precies wat we nodig hadden!

Dit is ideaal voor mensen die het overdag druk hebben en geen tijd hebben om thee te zetten of voor mensen die gewoon echt geen groene thee lusten of willen drinken. Het is dus zeer makkelijk om af te vallen met groene thee capsules.

Wat is gezonder, groene thee capsules of groene thee drinken?

Antwoord: Even gezond! ze zijn helemaal natuurlijk en je bereikt er hetzelfde mee. Aan de capsules zijn geen kunstmatige of dierlijke stoffen toegevoegd.

Waarom capsules in plaats van drinken?

Dit zou je je misschien al afgevraagd hebben. Hierboven heb je dus gelezen dat het geschikt is voor mensen die geen groene thee lusten of er geen tijd voor hebben. Maar natuurlijk zijn er veel meer redenen waarom je net zo goed capsules kunt nemen.

  • Het neemt minder tijd in beslag om het in je op te nemen. Gewoon een lekker slok water en je neemt de capsule moeiteloos in.
  • Ze hebben geen bittere smaak als bij het drinken van groene thee. Dit is overigens per capsule verschillend, de capsule waar ik het over ga hebben die heeft geen rare bijsmaak!
  • De stoffen die in de groene thee capsules zitten bevorderen de concentratie.
  • Door de vochtafdrijvende eigenschappen die in de groene thee capsules zitten worden afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd.
  • De stoffen die zich in de groene thee bevinden helpen ons lichaam af te weren tegen bacteriën en tegen celveroudering.
  • De stoffen in de groene thee capsules hebben een goed effect op een goed cholesterol en verkleind de gevolgen van een slechte cholesterol op je lichaam.

Zijn er bijwerkingen bij het nemen van de capsules?

Wanneer je niet gewend bent om groene thee te drinken kan het zo zijn dat je door de cafeïne dat in de groene thee capsule zit niet goed kunt slapen, onrustig bent en het kan enige nervositeit veroorzaken. Maar dit alles bij mekaar is zeker niet schadelijk.

Ben je gewend om koffie te drinken? Dan zou je er geen problemen mee moeten hebben! Dit omdat de cafeïne gehalte wat er in de groene thee capsules zitten enorm lager is dan dit bij koffie het geval is.

Dus ik heb alleen groene thee capsules nodig om af te vallen?

Nee, je moet de groene thee capsules zien als een soort hulpmiddel bij je dieet. Het helpt je zoals hierboven staat met het verhogen van je stofwisseling maar met groene thee capsules alleen red je het niet. Hiervoor heb je een goede gebalanceerde voeding nodig en voldoende beweging. Denk er aan dat je per dag minimaal 30 minuten beweegt.

Wil je meer weten waar je op moet letten bij een dieet? Klik dan hier.

Waar haal ik groene thee capsules en wat kosten ze?Groene thee gezond?

Mijn groene thee capsules komen bij Body&Fit weg en ik ben er zeer tevreden mee. Ik heb geen vieze bij smaakjes en ik kan het zo innemen met water. De groene thee capsules van Body&Fit kosten € 9,90 per 200 stuks. Als je er dan van uitgaat dat je 2 capsules per dag neemt kun je er 100 dagen van genieten. Dat is slechts € 0,15 per dag voor een gezonde en zeer zuiverende hulpmiddel. Je vindt de groene thee capsules hier.

Groene thee warm of koud drinken?Groene thee gezond?

Het is natuurlijk niet nodig om capsules te nemen als je gewoon liever groene thee drinkt. Vervang met de Green Tea Drink van Body&Fit 2 maal daags je koffie, thee of je frisdrank. En of je het warm of koud drinkt maakt helemaal niets uit. Wat jij het lekkerst vindt! Benieuwd waar je de Green Tea Drink vindt? Klik hier.

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*